acupunctuur

voor studenten

Angst voor examens, slechte concentratie in de klas, veel aan je hoofd, steeds maar verkouden,  spanningshoofdpijn en gespannen nek... Herken jij je in een van deze veelvoorkomende studentenkwalen? Acupunctuur kan helpen!

Door veel te studeren of door veel aan je hoofd te hebben, kun je soms meer uit balans raken. Denk aan teveel piekeren, angst, weinig energie of/en slecht slapen. Acupunctuur is een heel goed hulpmiddel om je te helpen omgaan met de dagelijkse stress. 

Acupunctuur behandelt en verlicht je lichamelijke en emotionele symptomen die je ervaart. Vandaar dat acupunctuur een holistische geneeskunde wordt genoemd. Als één ding niet klopt, kan dat op meerdere manieren invloed op je hebben. Als je bijvoorbeeld druk in je hoofd bent, kun je ook stress ervaren of hoofdpijn. Maar andersom kan ook. Als je veel pijn hebt door een blessure of iets anders, kan je ook weer vermoeid raken. Het doet allemaal mee en het kan ook allemaal behandelt worden. 

 

Bij een behandeling gaat een acupuncturist op zoek naar de oorzaak en hierdoor kunnen soms meerdere symptomen in één behandeling aangepakt worden.
 
Naast dat acupunctuur je vervelende symptomen verlicht, corrigeert acupunctuur ook de Qi in je lichaam. Eigenlijk is een acupuncturist een soort netwerkbeheerder. We zorgen dat blokkades worden opgeheven en dat alles goed kan stromen en communiceren. Want als Qi niet lekker stroomt, is de balans weg. En dat is vaak wat je voelt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *