PIJN

Schouderpijn, nekpijn, hernia, spit, rugpijn, tenniselleboog, RSI, pijn aan de heup, kniepijn, buikpuin, hoofdpijn, borstpijn…..Iedereen heeft wel eens lichamelijke pijn, maar soms kan het echt je leven beheersen en lijken er geen oplossingen. Acupunctuur kan echter veel van deze klachten direct verlichten, zowel acute klachten als steeds terugkerende pijnklachten. Ik zie dagelijks het leven van patiënten veranderen doordat ze met minder pijn naar huis gaan dankzij acupunctuur. 

Als er geen goede doorstroming is, is er pijn. In eerste instantie herstel ik de vrije energiedoorstroming, waardoor de pijn vermindert of soms direct verdwijnt. Dit principe geld niet alleen voor fysieke pijn, maar ook voor emotionele pijn. Dus ik herstel de fysieke, emotionele en mentale balans. Ik plaats heel dunne naaldjes op verschillende punten op je lichaam, vaak ergens anders dan waar je pijn zit. Deze naaldjes verminderen de spanning van de spieren waardoor de pijn vermindert. Je zal ook merken dat de algehele spanning in je lijf minder wordt. Voordat ik de naalden plaats, bespreken we kort je gezondheid en levensstijl en voel ik je pols en bekijk ik je tong. Hierdoor weet ik precies waar ik de naaldjes bij jou moet plaatsen. Zodra je klachten na een paar behandelingen verbeteren, zal je merken dat ook andere gezondheidsproblemen verlichten. Dit komt omdat ik niet alleen de klachten behandel, maar ook het balans in je lichaam probeer te herstellen.

Ik maak waar nodig ook gebruik van cupping, Guasha of Moxa en ik doe soms ook therapeutische aderlating. Er zijn in de praktijk twee uitstekende massagetherapeuten beschikbaar. Al deze toepassingen kunnen je helpen om van je klachten af te komen. Daarnaast help ik je ook graag met wat praktische adviezen.