Op dit moment is bijna de hele wereld in quarantaine om de verspreiding van Corona te voorkomen. Deze quarantaine heeft voor velen van ons een aanzienlijke psychologische impact. Opsluiting, verlies van gebruikelijke routine en verminderd sociaal en fysiek contact met anderen zijn een voorbeeld. Dit kan verveling, frustratie en een gevoel van isolatie van de rest van de wereld veroorzaken.

Een andere ernstige impact is het mogelijke financiële verlies, waarbij mensen niet kunnen werken en hun professionele activiteiten moeten onderbreken zonder geavanceerde planning.

Naarmate de tijd verstrijkt, wordt het steeds moeilijker. Dus hoe zorg je voor jezelf in deze periode?
Het is het beste als er gezondheid en harmonie is in de fysieke, mentale en emotionele systemen.Begin met het lezen van meer positieve informatie, omdat zorgen bijdragen aan onze stressniveaus, wat uw gezondheid kan verzwakken. Overweeg een dagelijkse routine, omarm stilte en als dat moeilijk is, neem dan contact op met anderen. In dit soort situaties is het belangrijk om gewoon door te gaan, met bewustzijn, optimisme en bereidheid om nieuwe dingen te leren. Pak jezelf op na het vallen en erken dat het niet het einde is. Moeilijke ervaringen zijn de beste leraren, leer hoe je je struikelblokken als opstapje kunt gebruiken. Ik b

alanceer altijd emoties als ik mijn patiënt behandel. Altijd, want alles begint daar, zelfs immuniteit. Op dit moment kan ik niet oefenen met acupuntuur, dus geef ik gratis consulten via de telefoon of per e-mail over hoe je in balans kunt blijven en hoe je met stress omgaat. Omdat ons lichaam beter werk levert om ziektes en genezende wonden te bestrijden als het niet onder stress staat.

Zodra ik weer mag werken, ben ik klaar om je op emotioneel niveau te helpen en je immuunsysteem te helpen omgaan met ziekten in de toekomst . Acupunctuur is echt een zeer effectief hulpmiddel om genezing terug te brengen om een authentiek leven te
bereiken. Ik kijk er naar uit jullie allemaal weer te zien ❤️


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *