SLAPELOOSHEID

Een goede nachtrust is heel belangrijk omdat ons lichaam zich herstelt tijdens de slaap. Slecht slapen eist veel van je lichaam… Vermoeidheid, weinig energie, een doffe teint, wallen en kringen onder onze ogen. Piekeren. Zal ik vannacht kunnen slapen? Kan ik nog zonder slaappillen? Door de diepe vermoeidheid geniet je minder van wat je doet en blijft er geen energie meer over om de dingen te doen waar jij energie van krijgt. Voordat je het weet zit je in een vicieuze cirkel. Ik help je graag met acupunctuur om deze viciueze cirkel te doorbreken zodat je beter in je vel gaat zitten en je weer kunt stralen.

 Hoe kan acupunctuur zo effectief zijn?

Slapeloosheid is een teken dat er een disbalans is in het lichaam. Met acupunctuur kan ik de disbalans herstellen. Wanneer de balans is hersteld, verdwijnen de symptomen en voel je je een stuk beter. Door goed te luisteren naar jouw klachten en door je pols te voelen en je tong te bekijken, weet ik wat ik moet doen voor jou. Ik maak gebruik van kleine naalden die ik op verschillende punten op het lichaam plaats om het evenwicht te herstellen, eventueel pijn, stress en angst te verlichten, de slaap te verbeteren en het algehele welzijn te verbeteren. Het beste resultaat wordt bereikt door enkele weken achter elkaar langs te komen voor een behandeling.

Ik besteed overigens ook aandacht aan de vervelende bijwerkingen die gepaard gaan met slapeloosheid, zoals wallen onder de ogen, rimpels en een droge huid. Na een behandeling ervaren veel patiƫnten een diepe ontspanning en dit is de eerste belangrijke stap naar herstel.