MAAG EN
DARMKLACHTEN

Of je last hebt van brandend maagzuur, misselijkheid, oprispingen, obstipatie, diarree of andere klachten, acupunctuur kan helpen om je spijsvertering op een natuurlijke wijze te verbeteren door de energiebalans te hertellen. Naast acupunctuur kan de behandeling worden aangevuld met voedingsadvies, massage of kruidenadvies. Om inwendige klachten te verzachten.

LUCHTWEGEN, KEEL, NEUS, OOR​

Ook een voorbeeld van gezondheidsklachten; Ik behandel onder andere kortademigheid, astma, chronische hoest, hooikoort, allergieën, lage weerstand, tinnitus, ontstekingen, aften, kiespijn en slechte adem met acupunctuur en vaak ook Gua Sha therapie.

BLAASKLACHTEN

Of je last hebt van brandend maagzuur, misselijkheid, oprispingen, obstipatie, diarree of andere klachten, acupunctuur kan helpen om je spijsvertering op een natuurlijke wijze te verbeteren door de energiebalans te hertellen. Naast acupunctuur kan de behandeling worden aangevuld met voedingsadvies, massage of kruidenadvies. 

DOORBLOEDINGS PROBLEMEN

Acupunctuur kan bij verschillende doorbloedinsproblemen helpen zoals koude handen en voeten en stijve gewrichten.

HARTKLOPPINGEN

Spanning of pijn op de borst, hartkloppingen of een vol gevoel van de borst zijn voorbeelden van inwendige klachten en kunnen met acupunctuur behandeld worden.

LUCHTWEGEN, KEEL, NEUS, OORZENUWSTELSEL

Aangezichtspijn, ischias, hernia, doof gevoel, gevolgen van een CVA, gevolgen van een whiplash en andere zenuwpijnen of zenuwontstekingen behandel ik met acupunctuur.