tarieven

Een acupunctuurbehandeling is geheel op ieder individu persoonlijk afgestemd en duurt ongeveer een uur.

Om de gezondheid en/of welzijn van mijn klanten te behandelen, hou ik rekening met de fysieke, mentale en spirituele aspecten om de klachten volledig aan te pakken. Niemand is hetzelfde, dus mijn aanpak is volledig op maat gemaakt en uniek voor elke persoon, zijn situatie, zijn levensstijl en zijn behoeften.

Acupunctuur helpt je om je hormoonbalans te herstellen. Het stimuleert de ei rijping, de doorbloeding naar de baarmoederwand en eierstokken en het vermindert stress. Ook kan aupuncuur de spermakwaliteit en -kwantiteit verbeteren. 

Trakteer jezelf of iemand anders op een ontspannen acupunctuurbehandeling! Deze persoonlijk afgestemde behandeling bestaat uit acupunctuur, cupping, een korte voetmassage en een persoonlijk dieet- en kruidenadvies.

Als je een pakket koopt van 5 acupunctuurbehandelingen, krijg je totaal 50 euro korting! 

Een cosmetische acupunctuurbehandeling is een uitgebreide behandeling met een gezichtsmasker, een cosmetische acupunctuurbehandeling (op het gezicht én het lichaam) en afsluitend een guasha massage. Je ziet direct verschil! Deze behandeling duurt 90 minuten.

Studenten krijgen van mij 25 euro korting op een normale behandeling van 90 euro. 

Een korte afspraak is voor mensen die meerdere keren in de week komen voor bv pijnbestrijding .

Als het niet lukt om naar de praktijk te komen, kan ik naar jou toe komen. Dit kost 20 euro extra

 

Als je een aanvullende verzekering hebt, worden mijn behandelingen deels vergoedt. Dit gaat niet af van je eigen risico!

Klik hier voor het  vergoedingsoverzicht van 2024

Na elke behandeling kan je het bedrag direct afrekenen met een qr-code of contant en de factuur wordt je per e-mail toegestuurd.

I am a member of the professional association NVA and therefore meet all requirements set by Dutch health insurers.

I am also affiliated with the Association for Alternative Treatment Methods (KAB).
If you are dissatisfied with something and we cannot resolve it together, you can receive support or possibly file a complaint through this organization.