Vrouwen
klachten

Voor meer dan duizend jaar wordt Chinese Geneeskunde gebruikt bij hormonen die uit balans zijn, het reguleren van de cyclus, vruchtbaarheid en veel andere dingen.

Ik heb zelf jaren met klachten rond gelopen en wou dat ik toen wist wat ik nu weet, namelijk dat veel pijn en ongemak voor ons vrouwen niet vanzelfsprekend is en dat deze klachten wel behandeld kunnen worden! En ik heb het niet alleen over lichamelijk klachten, maar ook klachten als een wattig hoofd en slecht geheugen, slechte concentratie en allerlei emoties.

 

Acupunctuur herstelt je balans en kalmeert je gemoedstoestand. Hierdoor voel je je veel evenwichtiger! 

Menstruatieklachten

Ik behandel PMS, menstruatiekrampen (ook bij pubers), geen of hevige of onregelmatige menstruatie, afscheiding, wattig hoofd, onregelmatige menstruatie, geen menstruatie en nog veel mee

Menopauze

De klachten van de overgang kunnen behoorlijk vervelend zijn…opvliegers, nacht-zweten, slapeloosheid, mood swings, hoofdpijn, vermoeidheid en gewichtstoename. De overgang is een feit, maar de klachten horen daar niet altijd bij. Volgens de Chinese Geneeskunde ontstaat rondom de overgang een tekort aan Yin waardoor er teveel Yang is. Met acupunctuur kun je de symptomen verzachten door het Yin tekort aan te vullen. Zo wordt de hormoonhuishouding in balans gebracht en worden de klachten minder. 

Onvruchtbaarheid

Met acupunctuur zorg ik voor een betere bloeddoorstroming in de baarmoeder en ondersteun ik de innesteling. Ik ondersteun veel vrouwen tijdens hun IVF traject.